İngilizceyi Kısa Sürede Öğrenin

Tarih: 13.09.2019 14:48
İngilizceyi Kısa Sürede Öğrenin
İngilizceyi Kısa Sürede Öğrenin

İngilizce öğrenmeyi pratik hale getiren hafıza teknikleri kitabımız, sınava hazırlanan bütün öğrencilerin baş yardımcısıdır. Özel yöntemlerle hazırlanan ve ses benzerliği olan kelimeleri aynı kategoride değerlendiren kitap, kelime ezberlemeyi çok kolay hale getiriyor. KPSS, YDS, LYS-5 ve TOEFL gibi sınavlara en iyi şekilde hazırlanmak için bu kitaba ihtiyacınız olacak. İngilizce öğrenme sorunu yaşayanlar için iyi bir alternatif.
 
 Profesyonel Çözüm Seçeneği 
 
 Jet hızıyla İngilizce öğrenmek hayal değil. Aylar süren ve bir türlü sonuç elde edilemeyen yöntemleri bir kenara bırakın. Dil eğitiminde kelime ezberleme en önemli konudur. Çağrışımlı ve görsel grafiklerle desteklenmiş olan Hafıza teknikleri ile İngilizce Kelimeler, kelime ezberleme sorununu çözmenizde etkili rol oynayacaktır.
 
 Hafıza tekniğine dayalı sözlük eserinin yanı sıra jet İngilizce kitabı, zor gelen konuları kolaylaştırıyor. Bu İngilizce öğreniyorum, setleri, temel seviyeden başlıyor. Hafıza teknikleri ile İngilizce kelimeler, İngilizce kelime ezberleme konusunda yazılmış başarılı bir eserdir. Zaman ve para kaybetmeden İngilizceyi kısa sürede öğrenmek için bu kitapları incelemeniz yeterlidir.
 
 İngilizce kalıplar, kelimeler, gramer bilgileri ve diğer bütün konular bu kitapta basitleştirildi. Kendine özgü anlatım özelliğine sahip kitap, İngilizce konusunda zorluk çekenler için jet çözüm sunuyor. Herkesin rahatlıkla anlayabileceği bu kitaplar, dil eğitimi konusunda uzman eğitmenler tarafından hazırlanmıştır. Sitemizi ziyaret ederek, hemen sipariş edebilirsiniz.
 
 İngilizce Şimdi Daha Kolay
 
 Hikayeleme metodu, resimli anlatım teknikleri ve çağrışım teknikleri, bu kitapta bir araya geldi. Jet hızıyla İngilizceyi kısa sürede öğrenmeniz için anlamayı zorlaştıran ayrıntılar basitleştirildi. Kitabın anlatım kolaylığı sadece yazıda değil. Kelimelerin okunuşu Türkçe olarak yazılmış. Bu kolaylık sayesinde telaffuz problemi yaşamayacaksınız. Dil konusunda uzman kişiler tarafından hazırlanan bu eser, zaman alan zor kısımları sorunsuz bir şekilde anlamanızda etkili olacak.
 
Yükleniyor...